Jag har flyttat alla mina utbildningar till relationskolan Training for Love Academy som jag driver tillsamman smed min man. Titta gärna in där för att se det senaste. Vi har renodlat utbildningarna i 3 kategorier.

 

Training for Love  Master Training är en 3 månaders träning och utbildning i relationer som jag skapat tillsammans med min man. Relationer är inte lätt och vi saknar ofta kunskap om hur vi skall göra för att skapa den relation vi längtar efter. Den här träningen finns både för par och singlar. Under 3 månader får du full av kunskap, verktyg och en massa praktisk träning i förbättra dina relationer.

 

Weekend Workshops är en serie kortare utbildning framtagna för både för dem som vill prova på och för dem som gått lite längre. Här finns ett smörgåsbord av olika teman från Tantra för Nyfikna till Vägen Hem.

 

Coachning Jag coachar par och individer till stora förändringar och nya insikter och beteenden. Jag coachar online så du det spelar ingen roll var du befinner dig. Vi kan jobba ihop ändå.

 

Varmt välkommen att utforska våra utbildningar och hur de kan bidra till ditt liv. Har du frågor så kan du skriva till mig på bea@beadominic.com.