Alla kan träna på och växa i kärlek

Samtal och coaching är ett kraftfullt verktyg för att skapa förändring och att ta sig till sitt önskade läge. Vi börjar med att definiera nuläget och att tydliggöra det önskade läget. Sedan arbetar vi för att hitta en hållbar strategi för att en förflyttning från nuläget till målet (det önskade läget) skall kunna ske.

Känner du igen dig?

Relation = Problem
Problem är nått man får leva med om man vill ha en relation. I vår värld är detta inte sant. En relation kan vara en uppåtgående spiral av växande, kreativitet, kärlek och glädje.

 

Längtar du efter mer glädje
Längtar du tillbaka till den dagen ni båda var fyllda av livet alla underbara stunder? Men börjar tro att det är en svunnen tid? Vi träffar hela tiden par som hittar tillbaka till sina glädje och livslust. Det är inte bara för några, alla kan förändra sina liv.

 

Du vill men fattar inte hur
Du vill så gärna leva i glädje och kärlek men tycks inte få till det hur du än försöker.

Har man aldrig fått lära sig hur så är det inte så lätt att veta. Få har gått kurser eller läst böcker i relationskunskap och våra förebilder är få.

 

Du tycker att din partner borde ändra sig
Upplever du att om bara din partner skulle fatta och ändra sig så skulle blivet vara toppen igen. Ja, tänk vad skönt om detta vore sant. Men tyvärr som behöver vi bli medveten om vår egen roll i relationen för att relationen skall kunna växa. Är du redo för det så är coachning ett fantastiskt verktyg för växande.

Coaching ger mer lycka och kärlek.
Ni har inlett en relation för att ni älskar varandra. Hur skönt vore det inte om de problem ni ni upplever skulle vara lösta så ni fick leva i mer passion, kärlek, lekfullhet och glädje.

 

Gå till roten av problemet
Kan ni känna att ni springer omkring i ett hamsterhjul där samma problem återkommer gång på gång? Coaching går till roten av problemet och hjälper er att gå vidare och reda ut problemen från roten.

 

Ni får utomstående hjälp med att reda ut vad det egentliga problemet är
Ibland så sitter man som par fast i ett mönster man inte vill befinna sig i. Det kan då vara svårt att själv börja nysta i alla trådar. Det är lätt att tro att problemet är isolerat till just ett område men i själva verkat kanske det handlar om något helt annat.

 

Samtal utan konflikt
Det är lättare att se klart på saker och ting med en tredje person närvarande. Det är alltid lättare att lösa ett problem när vi stannar utanför konflikter.

 

Vi är proffs
Vi möter massor av par och har åratal av erfarenhet att guida par till med kärlek och glädje. Ta hjälp av vår erfarenhet.

When you know better, you do better.
MAYA ANGELOU

Så här går det till

EN DEDIKARAD RELATIONSCOACH

Din coach har full koll på vad du vill förändra och guidar dig med evidensbaserade metoder mot ditt önskade mål.

ONLINE

Vi använder oss av en online plattform som heter zoom. Vilket möjliggör smidiga och effektiva möten utan restider.

REGELBUNDNA TRÄFFAR

En session är 60 minuter och äger rum varannan vecka. Det gör att ni får en kontinuitet och en åtagandet under er process.

ÖVNINGAR

Du skapar förändring genom att aktivt göra övningar. Du får nya övningar varje session som följs upp av din coach.

RESULTAT

Du får hjälp att tydliggöra ditt önskade läge och att nå dit mål. Coaching innebär att du på ett effektivt och medvetet sätt löser de hinder som står i vägen.

MAILKONTAKT

Du kan när som helst ställa frågor och få hjälp mellan träffarna. Vi svarar på våra kontorstider. Måndag - Fredag 10-16

Praktisk information

Vilka kan ha hjälp av en relationscoach

Vår relationscoaching passar både till dig som individ och för er som par. Här får du eller ni hjälp och stöd att börja skapa den relation du längtar efter.

Pris

880 kr för ett samtal på 60 minuter

Bokning

Alla våra bokningar sker via vår hemsida Training for Love.
Där hittar du alla lediga tider.

Gå till bokningssidan