Under åren har jag slipat fram 3 utbildningar som på olika sätt syftar till att skapa mer kärlek och frihet för oss människor.

 

Vägen hem är en utbildning framtagen för kvinnor. Jag ser ofta kvinnor åsidosätta sig själva och tappa bort sig i alla måsten och alla andras behov. Så den är utbildningen syftat till att guida er kvinnor tillbaka hem i er själva, era egna behov och er egen längtan. När vi är i kontakt med det så mår vi så mycket bättre på alla plan. Vi kan börja blomma igen.

 

Training for Love är en parutbildning jag skapat tillsammans med min man. Det är en 3 månaders lång utbildning. Par relationer är inte lätt och vi saknar ofta kunskap om hur vi skall göra. Men kunskap så kan du få din relation att blomma. Training for Love har sin egna hemsida precis som Medberoendeskolan.

 

Medberoendeskolan erbjuder utbildningar i just medberoende. Så många människor lider av medberoende och få har kunskap om dess problematik och vetskap om vad de kan göra för att ta sig ur det.

 

Varmt välkoman att utforska våra utbildningar och hur de kan bidra till ditt liv. Har du frågor så kan du skriva till mig på bea@beadominic.com. Vill du hellre ha privat coaching så hittar du information om det här.