Tantra
Öppna dörren till en magisk värld
9 december
Stockholm
KÄRLEK – SEXUALITET – ANDLIGHET
Intresse anmälan

Kul för mig, men tråkigt för dig!

Men vi gör det igen…

 

Denna workshop är fullbokad. Men om du lämnar ditt namn och epost så får du ett mail när jag satt datumen för nästa tillfälle. På så sätt får du chans att anmäla dig före alla andra. Bra va! 😀

[recaptcha]

Öppna dörren till en magisk värld

Vi lever i en tid där tantra snart fins på var mans läppar. För 20 år sedan var Yogan något västerländskt konstigt som bara få människor utövade. I dag fins det snart en yogalokal i varje kvarter. Det kommer nog att ta ett tag innan tantran blir lika mainstreem. Men vi öppnar upp oss mer och mer. Sexualitet skrämmer oss lika mycket som det lockar oss. Vi blir fnittriga bara på tanken av att sitta i ett rum där man öppet pratar om sex.

För mig är tantra så mycket mer än bara sexualitet. Precis som att yogan är så mycket mer än bara de kroppspositioner vi ställer oss i på vårt yoga pass. Det är ett sätt att leva, där sexualiteten bara är en liten del. Det är mitt sätt att möta livet, mitt sätt att möta mig själv och andra människor. För mig handlar tantra om kärlek.

Sexualiteten är ett sätt att dela kärlek på. Att dela oss själva och vår upplevelse av att leva, i ett kärleksfullt möte. För att kunna nå dit behöver vi komma i kontakt med den plats där kärleken flödar ifrån, för mig är det vad tantra handlar om. Det är vägen till den platsen.

Jag har haft förmånen att få guida kvinnor och män runt om i hela världen in i denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat att våga flöda igen. En sån här process väcker oss till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader. Den får oss att komma ihåg det vi alltid har vetat. Den platsen är kärlek.

När vi är i kontakt med denna plats skapas kärlek. En kärlek som vi alla innerst inne längtar efter.

Jag har skapat den här eftermiddagen för att ge dig en bild av vad tantra är. Har du aldrig kommit i kontakt med tantra förut är detta en bra plats att börja på. Har du praktiserat tantra ett tag så är det här också rätt plats för dig. Vi blir aldrig fullärda. Under dessa 4 timmar så kommer jag att öppna en dörr till en värld som är full av kärlek och mirakel. Jag kommer att ge er de grunder ni behöver för att börja praktisera tantra när ni kommer hem. Vi kommer att göra enkla “ofarliga” kontakt övningar så att ni få en chans att komma i kontakt med det jag pratar om.

Det här en eftermiddag för alla människor oavsettt kön, relationsstatus eller sexuell läggning.

Hoppas att du har modet att öppna dörren
Bea

PRAKTISK INFORMATION
Datum & Tid

9 december 2018, kl 12.30 – 17.00

Språk

Svenska

Investering

750 kr
Har du gått kurs hos mig tidigare får du 10% student rabbat.
Ange vilken kurs du gått i promokod fältet vid din anmälan.

Faktureras efter anmälan
Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.

Plats

Andrumyogas lokal på Typografvägen 4 i Aspudden/Örnsberg

Lokalen ligger i ett lugnt och lummigt område. Närmaste tunnelbanestation är ÖRNSBERG, därifrån går du till lokalen på bara ett par minuter. Gå rakt över Hägerstensvägen uppför backen på Typografvägen fram till röda tegelhus till höger. Andrumyoga ligger på framsidan av första huset, blickandes ner mot Hägerstensv. Se skylt med pil.

first heart
Hör av dig till mig

bea@beadominic.com

070-642 54 10