Soul Sisters
LÄR DIG KONSTEN ATT LEDA I KÄRLEK
25 augusti
Stockholm
KÄRLEK – SEXUALITET – SYSTRASKAP
Anmälan

[recaptcha]

Det bor en enorm kraft i dig som väntar på att släppas fri.

Jag möter många kvinnor med en djup längtan efter något som de har svårt att sätta fingret på. En längtan som känns i kroppen, kanske som en rastlöshet, kanske som ett odefinierat skavande, kanske bara som en viskande längtan i hjärtat. Men som inte har några ord.

För mig handlade den längtan efter att komma i kontakt med djupet av min kvinnliga essens. Min kraft, min magi, systraskap och djupet av den kärlek som vill flöda genom oss. Det här har också varit en nyckel för mig i min relation till min partner. Ju mer jag kommer i kontakt med min egen kraft och magi, desto mer djup och magisk blir vår relation.

Jag har haft förmånen att få guida kvinnor runt om i hela världen in i denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat att våga flöda igen. En sån här process väcker oss till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader. Den får oss att känna igen autentiskt systraskap och livets storhet.

När vi är i kontakt med denna plats skapas kärlek. En kärlek som vi alla innerst inne längtar efter.

Soul Sisters handlar om att hitta tillbaka till den kärleken. Vi gör det genom att använda vårt systraskap, vår enorma kraft, vår djupa vishet, vår intuition och djupet av vår sexualitet. Att släppa taget om de begräsningar som håller dig tillbaka och låta dig bli påmind om din enorma medfödda (ofta bortglömda) förmåga att skapa kärlek.

Här kommer du att väcka kärleken till liv på djupet. Bjuda in njutningen, passionen, kraften, beslutsamheten, lekfullheten och magin. Om du längtar efter en djup kärleksfull intim relation så är det här du behöver börja. Det fins inga genvägar.

När du hittar hem, kan du börja leda i kärlek.

Bea

first butterfly
PRAKTISK INFORMATION
Datum & Tid

25 Augusti 2018, kl 10.30 – 18.30

Investering

Heldag 1800 kr
Faktureras efter anmälan

Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.

Mat till lunchen

Vi kommer att äta lunch tillsammans i lokalen. Ta med dig något gott att äta samt något att äta med (det fint inga bestick i lokalen). Se lunchen som en viktig del av det du ger dig den här dagen.

Det kommer att finnas frukt och nötter till eftermiddagen.

Plats

Andrumyogas lokal på Typografvägen 4 i Aspudden/Örnsberg

Lokalen ligger i ett lugnt och lummigt område. Närmaste tunnelbanestation är ÖRNSBERG, därifrån går du till lokalen på bara ett par minuter. Gå rakt över Hägerstensvägen uppför backen på Typografvägen fram till röda tegelhus till höger. Andrumyoga ligger på framsidan av första huset, blickandes ner mot Hägerstensv. Se skylt med pil.

first butterfly
Hör av dig till mig

bea@beadominic.com

070-642 54 10