Mitt namn är Beatrice Dominic Karinsdotter. Jag har under många år fått gåvan att resa runt till olika platser i världen och guida människor i att öppna dörren till mer kärlek och större frihet i livet. Jag gör det i form av utbildningar och föreläsningar. Livet, Lusten och Kärleken är en sådan stor drivkraft hos mig. Jag kan bara inte göra något annat än att dela med mig av det jag fått till andra.
Bakgrund

Jag arbetade under 12 år med frågor som ledarskap, medarbetarskap och kommunikation för några av Sveriges största privata och statliga bolag. Under dessa år skrev jag tillsammans med de jag hade mitt företag boken, ”Det är inte magi det är energi” om konsten att facilitera stora grupper av  människor och skapa bestående positiva förändringar hos företag och organisationer.

2013 började jag att föreläsa och hålla utbildningar på temat mänskliga relationer, andlighet och kärlek. 2014 sålde jag min del i byrån och startade ett nytt företag med inriktning på just detta. Under åren så har jag även utbildat mig till relationscoach, medberoendecoach och kärlek- och sexberoende specialist.

 

Jag driver företag tillsammans med min Theodor. Där vi förutom våra utbildningar till privatpersoner även arbetar som konsulter ut mot företag där jag är inriktad mot ledarskaps och organisationsfrågor.

Mitt arbete med andra kvinnor.

Jag möter många kvinnor som, liksom jag hade, har tappat bort sig själv i andras behov och förväntningar. Jag har själv gjort en djup resa från att vara intrasslad i medberoende till att börja leva mitt liv utifrån min egna innersta längtan. När jag gjorde det så såg jag tydligt att andra människor smittades av min frihet, min lust och min livsglädje. Jag coachar nu kvinnor att hitta till den platsen i sig själva. En plats bortom måsten och förväntningar. En plats bortom medberoende och distraktioner. Jag guidar kvinnor till att sluta kompromissa och till att börja leva sitt liv i djup kontakt med dem själva.

 

Jag har skapat en kurs som heter Vägen hem där vi använder oss av enkla men kraftfulla coachande verktyg och övningar, vi provar på olika former av meditationer, vi använder oss av dansen och andningen för att komma ner i kroppen, vi gör inventeringar, har samtal och reflektioner för att hitta hem till oss själva och vår innersta längtan.

Foto: Jan Dahlqvist

Galen i kärlek

En dag bestämde jag mig för att lära mig allt om hur man har en närande, djup, lekfull, kärleksfull och andlig relation. Jag och min man dedikerade vår relation till detta då vår längtan var ömsesidig. Vi kom båda från relationer som inte fungerat och det gjorde att vi nästan gett upp på konceptet kärleksrelationer. Nu vet vi att det går att vända en relation från dysfunktion till kärlek, växande och passion. Det vi lärt oss har varit så tongivande och påverkat alla områden i våra liv.

Sedan 2016 har vi givit denna kunskap till andra par i former av utbildningar och föreläsningar. Vi driver idag vårt företag Kingan & Kingan tillsammans där vi utvecklar och håller dessa utbildningar.

 

Är du nyfika på dessa utbildningar så kan du gå in på www.trainingforlove.com och läsa mer.

En nyckel till frihet

Under många år har jag själv arbetat med mig medberoende. En problematik jag fick med mig som barn. Detta har givit mig så många nycklar och verktyg till att leva mitt liv friare och större. Jag har fått förståelse över mönster och problematiker jag tidigare har tagit med mig in i relationer, inte bara kärleksrelationer utan alla relationer. Till följd av detta arbeta så utbildade jag mig till medberoendecoach. Jag såg att detta var en så stor del av det som inte fungerade i mänskliga relation att det bara inte gick att låta bli. 2019 så startade jag onlineskolan Medberoendeskolan för att kunna hjälpa andra med samma problematik. Vill du läsa mer om detta kan du gå in på www.medberoendeskolan.se