Vägen hem
Kom hem till den vackraste av platser, dig själv.
13 – 15  december
Liljero Retreat
LIVET, LUSTEN & KÄRLEKEN
Anmälan

Om du vill ha vegetarisk, vegan, laktosfri eller glutenfri kost. Låt oss veta det här.
vegetariskveganlaktosfriglutenfri

Välkommen till en magisk värd bortom bruset av alla måsten

När fyllde du på dig själv senast? I december bjuder jag in dig till ett sagolikt gammalt kapell. Under ljusets högtid, Lucia möts vi en grupp av kvinnor, för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett tryggt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett spa för själen och själens efterlängtade resa hem.

”Det var en fantastisk helg att komma ifatt sig själv och låta själen landa tillsammans med härliga medsystrar. Hela helgen var utsökt komponerad av Bea. Övningar, god mat, spa, samtal, insikter i en skön miljö med högt i tak på alla sätt”
MARIA COLLIN
Liljero-Retreat_7157x

Under våra dagar tillsammans så kommer vi att på olika sätt att arbeta ett flertal viktiga frågeställningar:

Hur kan jag leva mitt liv större, modigare, lyckligare, djupare, närmare och sannare? Hur kan jag ta hand om mig själv så jag kommer i kontakt med min djupaste längtan? Hur kan jag våga mig ledas av lust, passion och kärlek? Hur kan jag leda mig själv hem…

Vi kommer att använda oss av enkla men kraftfulla coachande verktyg och övningar, vi provar på olika former av meditationer, vi använder oss av dansen och andningen för att komma ner i kroppen, vi gör inventeringar, har samtal och reflektioner för att hitta hem till oss själva och vår innersta längtan.

Vi närmar oss vår innre kärna från olika vinklar för att hjälpa dig att hitta de svar du söker och för att komma kontakt med livets överflöd.

Du kommer att lära dig enkla metoder som kommer att fylla på dig till bredden och låta dig dela med dig av ditt överflöd i alla dina relationer, i ditt skapande, på ditt arbete och till livet självt.

first star
soulfulsisters event 600x800
Vägen hem

Jag möter många kvinnor med en djup längtan efter något som de har svårt att sätta fingret på. En längtan som känns i kroppen, kanske som en rastlöshet, kanske som ett odefinierat skavande, kanske bara som en viskande längtan i hjärtat. Men som inte har några ord.

För mig handlade den längtan efter att komma i kontakt med djupet av den jag var. Min egen essens, min egen kärna. Längtan, lusten, glädjen, andligheten, kärleken och kreativiteten. Allt som fins i mig och som kommer genom mig när jag är i djup medveten kontakt. Från den här platsen skapar och lever jag mitt liv i dag.  I arbete, relationer, skapande, lust och längtan. Allt kommer från denna källa djupt inne i mig,  från essensen av den jag är.

Jag har haft förmånen att under många år få guida kvinnor runt om i hela världen in i denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat att våga sjunga sin sång igen. En sån här process väcker oss till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader. Den får oss att känna igen livets alla storheter.

Vägen hem handlar om att hitta tillbaka till den här platsen i dig. Plasten där kärlek, kreativitet och lust väck till liv igen. När du är  i kontakt är din intution som starkast och din innre vägledares röst blir tydlig och klar.

Jag guidar dig genom teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse. Tillsammans skapar vi medvetenhet om de föreställningar och begräsningar som håller dig tillbaka. Här får du chansen att öppna dörren in till lusten, passionen, kraften, beslutsamheten, lekfullheten och magin. Vill du det?

”Så tacksam att universum ledde mig till denna fantastiska kvinna och kursledare, Bea och denna vackra plats. Jag har njutit varje minut av ”allt”: föreläsningarna, ceremonierna, musik, mat… you name it.
MARGARETA BRUHN
I en grupp av likasinnade kvinnor skapar vi tillsammans ett tryggt rum där du kan komma i kontakt med det vilda, det otämjda, det kärleksfulla, det stilla och det magiska. Det kommer att vara en stödjande och hållen process där du kan lämna det som inte längre tjänar dig och där du kan låta andra saker få slå rot. Saker du verkligen längtar efter.
writing
Vad du kan förvänta dig…

Den här är retreaten är ingen quickfix eller mirakelkur. Jag kommer att visa vägen men det är du som behöver göra jobbet. Här kommer du få vägledning och en mängd olika verktyg. Alla väl utvalda för att stötta dig på dig aldeles unika och egna resa. Här kan längtan och visheten få stå rot. Här kan du få känna igen det äkta, det vackra och det vilda.

Vi kommer att fylla på med energi, vishet, systraskap, god mat och en fantastisk natur. Vi kommer hela tiden att ha fokus på vår intention, konsten att leva våra liv från den djupaste platsen i oss själva.

ETT TÄNKT UPPLÄGG PÅ EN DAG

 • Vi börjar morgonen en reflekterande skrivövning. .
 • Tillsammans dukar vi upp en god frukostbuffé och gör oss i redo inför dagen.
 • Vi samlas i den vackra salen för att tillsammans påbörja dagens övningar. Vi håller på fram till lunch då vi blir serverade en god  lunch. Vi tar hand om köket tillsammans och det fins nu tid för en promenad eller lite vila.
 • På eftermiddagen fortsätter vi vårt arbete både i grupp och individuellt.
 • På kvällen tänder vi brasan och massor av ljus och njuter av en god middag tillsammans. Efter middagen samlas vi för en kvällsceremoni.
 • När kvällen är slut fins tid krypa upp i soffan med en god kopp te och dela insikter, tankar och känslor med varandra. Kanske kryper du upp framför brasan med en bok och bit choklad eller skämmer bort dig själv med lite hemma spa.
choklad4
SKRATT, CHOKLAD & KÄRLEK
”Jag var faktiskt lite rädd för kvinnor innan jag gick den här kursen. Men det jag fick uppleva och ta del av under denna helg vad en så värdefull och viktig erfarenhet. Jag har fått möta så många fantastiska kvinnor. Så nu är jag inte rädd längre :)”
JUDIE HOLIE
När

Vi möts den 13 dec kl 14.00 och avslutar helgen söndagen den 15 december kl 16.00. På fredagen börjar vi med att fika ihop för att landa i gruppen. Du kan komma från klockan 12.30.

Var

Strax utanför det lilla samhället i Tärnsjö i Uppsala län ligger detta fantastiskt vackra gamla kapell, Liljero Retreat. Kapellet som är från 1889 ligger vackert i en liten by.

Investering

Jag är så glad att jag efter år av letande äntligen har hittat en plats där jag vill hålla mina retreats här i Sverige. Denna vackra plats kommer att hjälpa oss att komma i djupare kontakt och känna oss mer levande. Det stora vackra rummets energi är påtaglig och naturen utanför omsluter oss med sin naturliga magi. Här är sängarna sköna och maten näringsrik och god. Det är precis det här jag längtat efter.

Detta ingår i priset

 • En hel helgs utforskande och vägledning tillbaka till den vackraste av platser, dig själv.
 • Insikter som kommer att hjälpa dig att öppna upp till det liv du vill leva.
 • Övningar och verktyg som du kan ta med dig hem för att fortsätta ditt arbete.
 • Boende 2 nätter i vacker sovsal med sköna sängar.
 • God och närande mat, frukt, fika, ostbricka och värmande drycker.
 • God choklad 🙂
 • Vänner för livet

 

3 800 sek
Faktureras efter anmälan (Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.)
Om du behöver så kan du alltid dela upp din betalning. 

Ja, jag kommer!

Om du vill ha vegetarisk, vegan, laktosfri eller glutenfri kost. Låt oss veta det här.
vegetariskveganlaktosfriglutenfri

Jag ser fram emot att möta dig!

bea@beadominic.com

070-642 54 10